25-06-2011: Dalfser Bierfestival

Voor wie het dit weekend te ver vindt om naar Antwerpen te rijden kan vandaag nog op weg gaan naar het Dalfser Bierfestival. In en om De Trefkoele vindt voor de negende keer het bierfestival plaats waar Nederlandse speciale bierbrouwers hun bieren presenteren aan het grote publiek. Biergenootschap Sint Arnoldus, initiator, heeft heel wat brouwerijen bij elkaar gekregen. 

Van 15.00 tot 23.00 uur kan de liefhebber genieten van bieren van De Gulzige Gans uit Coevorden, Huttenkloas uit Hengelo, Mommeriete uit Gramsbergen, Daendels Brouwerij uit Hattem, Phetradico, De Tuimelaar uit Harderwijk, Bierbrouwerij De Pauw uit Ommen en De Nordhorner Vereinsbrauerei.

Verder wordt er door het genootschap bier getapt van de Hanzebrouwerij Zupthen en de Drentsche Schans uit Holsloot. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en ouders kunnen onder het genot van muziek van sing en songwriter John Hill genieten van de mooie bieren. Meer informatie over het bierfestival is te vinden op www.sintarnoldus.nl.

Bronnen: De Weekkrant en Sint Arnoldus

Lees ook:07-08-’11: Botermarkt Bierfestival 2011
Lees ook:24-06-’12: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:8-9-’13: Bierfestival Biereloth Boxtel
Lees ook:29-01-’12: Bierfestival Purmerend
Lees ook:14-8 t/m 15-8-’13: Internationaal Streekbierenfestival Zwevegem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.