Acties van bierbrouwers leuk?

Zomeracties van biermerken worden zelden bij mij gemeld aangezien ik veel schrijf over bieren en bierontwikkelingen en minder over commerciële acties. Toch is dit iets wat een groep lezers van dit blog ook bezighoudt. Regelmatig verschijnt er ineens een bericht dat iemand zijn of haar code niet werktWarsteiner heeft de Gold Chances-actie die loopt tot en met 14 augustus 2011. Vrijdagavond zag ik hiervoor een commercial voorbij komen. Zoals bij veel van dit soort acties spelen ook hier wincodes de hoofdrol.

Voor consumenten irritant als het niet werkt. Die doen de moeite om naar de website te gaan en hun codes in te voeren. Uiteraard zal het 9 van de 10 keer goed werken echter geregeld en nu ook weer zie ik reacties voorbij komen dat de code niet wordt geaccepteerd. Ook bij de Grolsch koeleractie kwamen meerdere reacties op mijn blog over niet functionerende codes. Hoe vaak komt dit nu voor vraag ik mij af. Doet de consument iets fout? De lol van dit soort acties gaat er in ieder geval wel snel af als het maar niet lukt om je code in te voeren.

Na aankoop van een krat Warsteiner kan je via de actiecode aan de achterkant van de deksel heel wat Loewe TV’s winnen. Met als hoofdprijs een complete entertainment set. Werkt het invullen van de code bij jou naar behoren? Have fun! Voor meer informatie kijk op www.warsteiner.nl/goldchances/

Lees ook:Guinness zet QR-code in op glas
Lees ook:Warsteiner lanceert kroonkurken actie
Lees ook:Bierviltje krijgt nieuwe functie
Lees ook:Grolsch herfstbokactie aangepast
Lees ook:Bier bestellen met QR-code

7 reacties op “Acties van bierbrouwers leuk?

 1. ed hardy günstig

  De positionering van bier en de associatie en uitstraling die de brouwer het bier meegeeft, zijn van doorslaggevend belang voor de verkoop van het bier bij vrouwen. En dan doel ik niet op een speciale vrouwelijke uitstraling. Onlangs kwam uit Brits onderzoek dat slechts 10% van de vrouwen uit zichzelf bier zou bestellen aangezien ze er niet

    /  
 2. P.J.Hofstede

  Reactie al verstuurd

    /  
 3. Abele Blaauw

  Beste warsteiner bierbrouwerij
  ik heb een vraag ik koop drie kratjes warsteiner in de week
  maar ik tref wel vak een half lege flesje ik het krat aan
  en dit nog niet op geweest

  Gvgr Abele (uut Jubbega frieseland )

    /  
  1. Fiona de Lange

   Dn hebbn ze niet zo’n flessencontrole die niet goed afgevulde bieren automatisch uit de band gooit.

     /  
 4. Arnold Dekkers

  Gisteren heb ik 4 kratten Warsteiner gekocht en gezien dat hierop
  de actie “Winnen ? Check onder de knop” van toepassing is.
  Echter bij raadpleging van uw website blijkt dat deze actie van
  5 maart tot 13 mei 2012 !! liep. Derhalve al ruim één jaar verlopen is.
  Wat moeten wij met “deze voor de gekhouderij”??
  Als U zo klanten wilr winnen “slaat U de plank volledig mis”
  Dit kan toch niet waar zijn !!
  Overigens drinken wij al jaren uw bier, maar deze misplaatste grap kan niet !
  Arnold.

    /  
  1. Wilco

   Hallo Arnold,

   Ik ben toevallig werkzaam bij Warsteiner en las je reactie.
   De huidige actie staat gewoon live op http://www.warsteiner.nl. Waarschijnlijk is er sprake van een misverstand omdat je reageert op een artikel uit 2011 die over een oude promotie uit 2011 van Warsteiner gaat.

   Hoop dat dit duidelijkheid verschaft. Gr,

     /  
 5. Gerrit

  2 krat warsteiner gekocht van de 12 doppen waren er 0 geen geldige kode wie word er voor de gek gehoude juist de klant

    /  

Reageren is uitgeschakeld