04-08-’11: Zeeuws Proef-Lokaal

Op 4 augustus 2011 kunnen bier en gastronomiegenieters vanaf 16.00 tot 22.00 uur genieten van tientallen bieren in combinatie met Zeeuwse streekproducten. Voor café-restaurant Desafinado op het Koorkerkplein (Koorkerkstraat) onder de Jange Jan vindt de eerste editie van ’Zeeuws Proef-Lokaal’ plaats.

Verschillende bierbrouwerijen presenteren hun bieren en laten je een mooie combinatie met kazen ontdekken. Voorafgaand aan de proeverij, van 15.00 – 16.00 uur, zal een nieuw boek over de Middelburgse biergeschiedenis gepresenteerd worden. Met 192 pagina’s en ruim 270 illustraties zal veel bekend worden over de rijke biercultuur in Zeeland. Voor meer informatie over het boek en de proeverij, kijk op website Stichting Bier in Zeeland.

Lees ook:Boek bier en brouwerijen gelanceerd
Lees ook:150 verhalen uit Bierland België
Lees ook:50 Bier en Kaas Combinaties
Lees ook:26-01-’12: Bier en Kaas proeverij ‘t Arendsnest
Lees ook:Bekende cafégids van Bob Hendrickx weer uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.