Meet en greet met Amerikaanse Anderson Valley

Op maandag 25 juli 2011 vindt van 18.00 tot 21.00 uur in bierproeflokaal In de Wildeman een meet & greet plaats met de Amerikaanse brouwerij Anderson Valley, gevestigd in Boonville, Californië. Onder leiding van Frans de Groen, oud-eigenaar van de Grolsche Bierbrouwerij worden meerdere Amerikaanse bieren geproefd.

Van één van de oudste craft brouwerijen in de V.S. worden onder andere het ABT-bier van de maand, Boont Amber, geproefd en ook de Hop Ottin’ IPA, Barney Flats Oatmeal Stout en de Imperial IPA. In de Wildeman heeft deze avond zes bieren van Anderson Valley op de tap staan. Uiteraard worden daar ook passende hapjes bij gepresenteerd. De kosten van de proeverij zijn €10,- per persoon en opgeven kan via [email protected] of gewoon aan de bar.

Lees ook:17-12-’12: Try out Brand Bierproefavond
Lees ook:19-7/20-7-’11: In de Wildeman gueuze en kriekendagen
Lees ook:Hop Ottin IPA: een hopexplosie!
Lees ook:08-05′ en 09-05-’12: Duitse Bierdagen bij In de Wildeman
Lees ook:Proef Anderson Valley bieren in BeerTemple!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.