Nek-aan-nek race Hertog Jan X en Y

Vanaf 10 juni 2011 is de strijd om het nieuwe Hertog Jan bier losgebarsten. De bierliefhebber mag bepalen of Hertog Jan X of Hertog Jan Y in de winkel komt te liggen. Een strijd die nu nog slechts 1 week gaat duren, tot en met 31 juli 2011 en ongelooflijk spannend is. De twee totaal verschillende bieren wisselen momenteel continu van de koppositie met een procentueel verschil van 2%.

Aangezien ik deelnam aan het expertpanel laat ik mij uiteraard niet uit over een favoriet, natuurlijk heb ik die wel. Overigens zijn beide bieren een mooie toevoeging aan het Hertog Jan assortiment. Het bijzondere is wel om de grote verdeeldheid te zien tussen de bierdrinkers. Ik had verwacht dat het verschil groter zou zijn. De komende week is het nog mogelijk om te stemmen op de X en Y en in Gennep vindt bijvoorbeeld op 30 juli nog een proeverij plaats.

Volg de komende week de laatste ontwikkelingen op www.hertogjandeproeverij.nl en zorg dat jouw winnaar niet verliest!

Lees ook:Hertog Jan lanceert jaarkalender 2013
Lees ook:Hertog Jan lanceert nieuw bier
Lees ook:Kerstbierweek op bier.blog.nl
Lees ook:Uitbreiding Hertog Jan Vriendenkring cafés
Lees ook:Hertog Jan Y toch op de markt

Eén reactie op “Nek-aan-nek race Hertog Jan X en Y

 1. Henk van Loenen

  Ik vind het wat zachtere biertje een aanrader.
  dus Y
  en de naam moet worden Naruurlijk Anders

  mvg Henk van Loenen
  te Dinxperlo

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.