Belgische winnaars bij US Open Beer Awards

De winnaars van de tweejaarlijks georganiseerde US Open Beer Awards zijn begin juli weer uitgereikt. In deze competitie worden professionele brouwerijen vergeleken met artisanale brouwerijen en hobbybrouwerijen. Helaas geen Nederlands resultaat. 1200 bieren deden mee in 50 verschillende categorieën waarin de medailles zijn uitgereikt. In totaal vielen 70 verschillende brouwerijen in de prijzen. De grootste winnaar was de Amerikaanse brouwerij Deschutes Brewery of Bend uit Oregon die maar liefst drie gouden en vijf zilveren medailles won.  

Ook diverse Belgische brouwers konden de vlag uithangen. Zo won Brouwerij Bockor met OMER Traditional Blond een gouden medaille, Brasserie St. Feuillien een zilveren plak, Brasserie Dupont brons en Brasserie Brunehaut een gouden en zilveren medaille in het glutenvrije segment. Voor wie het totaaloverzicht wil bekijken kan dat hier vinden: www.usopenbeer.com/

Lees ook:Nederlandse brouwerijen winnen bij World Beer Cup Awards
Lees ook:Belgisch feestje op European Beer Star Awards
Lees ook:Nederlandse Brouwers vallen in de prijzen!
Lees ook:Belgische brouwers vallen in Australië in de prijzen
Lees ook:Winnaars Gouden Glazen

Eén reactie op “Belgische winnaars bij US Open Beer Awards

  1. @eijkb

    Sinds Omer in Tournee Generale voorbij kwam 2 x een kratje laten overkomen uit Kortrijk (via via). Heerlijk bier.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.