Heineken ontvangt geen schikkingsvoorstel Olm

Nadat Heineken Olm heeft aangeklaagd voor fraude en dit vorige week in de rechtbank heeft gediend, vertelt Olm aan het Weesper nieuws graag met Heineken te willen schikken. Volgens Olm manager Steven Denkers proberen ze samen met Heineken tot een goede oplossing te komen en hebben zij echt een goed voorstel. Echter ze komen geen stap dichterbij elkaar, aldus Denkers. Heineken geeft echter aan dat zij tot op de dag van vandaag niets hebben ontvangen en dus ook niet in gesprek zijn.  

Zij wachten de uitspraak volgende week donderdag 18 augustus 2011 danook gewoon af. Dus hoe hard ze ook roepen bezig te zijn met een oplossing. Waarschijnlijk gebeurt dit dan alleen nog in de hoofden van de Olm bestuurders. 

Bronnen: Weesper Nieuws en Heineken

Lees ook:Berkenbosch vordert naam Olm bier terug
Lees ook:Geen link tussen Dutch Beer en Olm?
Lees ook:Nieuwe OLM al opgericht
Lees ook:‘Olm versus Heineken vooropgezet plan?’
Lees ook:Horecamagnaat Sjoerd Kooistra overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.