En de nieuwe Smaak van Echt is….

Het meest uitzonderlijke van de vier brouwerijen Alfa, Lindeboom, Budels en Gulpener is samengebracht in één gezamenlijk bier. Een amberkleurig, bovengistend bier met 6% alcohol, niet te droog en met een aangename bitterheid. Op 30 augustus 2011 presenteren de vier Nederlandse familiebrouwerijen deze nieuwe Smaak van Echt 2011. (foto: de vier brouwers). 

De vier brouwmeesters brouwden in de koperen ketels van de Lindeboombrouwerij Smaak van Echt met bronwater van Alfa, Limburgse gerst en hop van Gulpener en smaakmakende gist uit Budel. Smaak van Echt is eenmalig in beperkte hoeveelheid gebrouwen en in flessen van 75cl, verkrijgbaar bij geselecteerde slijterijen en supermarkten. 

Het is bovendien een primeur dat het bier voor het eerst ook van de tap verkrijgbaar zal zijn en de vuurdoop zal krijgen bij alle ABT-biercafés als ABT-bier van de maand september.

Lees ook:ABT-bier van de maand: Smaak van Echt
Lees ook:‘Smaak van echt’ weer te koop
Lees ook:Familiebrouwerijen lanceren opnieuw ‘Smaak van Echt’
Lees ook:Nieuwe Smaak van Echt in aantocht
Lees ook:19-6 / 20-6: Midzomer bierfestival en open brouwersdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.