Bierproeflokaal In de Wildeman morgen met specials…

Op 15 en 16 augustus was bierproeflokaal In de Wildeman voor vele bierliefhebbers voor een deel onbereikbaar. De deuren waren namelijk gesloten voor renovatiewerkzaamheden aan de bierkelder. Morgen, woensdag 17 augustus 2011 om 12.00 uur, zijn de deuren weer open en kunnen bijzondere juweeltjes geproefd worden. Zo is de unieke Alpha pack van Flying Dog waar ik eerder over schreef morgen bij het bekende biercafé vanaf 18.00 uur te koop van de tap.  

En verder zijn de volgende bijzondere bieren te proeven speciaal ter gelegenheid van de inwijding van de nieuwe bierkelder: de eigen Farmhouse I.P.A. (7,5% keg ), Raging Bitch Belgian – Style I.P.A (8,3 % keg), Snake Dog I.P.A (7,1 % Cask Conditioned!), Centennial Single Hop Imperial I.P.A. (10 % Cask Conditioned!) en de Gonzo Imperial Porter (9,2 % Cask Conditioned!).

Lees ook:Nederlandse bierweek bij bierproeflokaal In de Wildeman
Lees ook:Mythes over Cask Conditioned Ales
Lees ook:Eerste Nederlandse cask conditioned Real Ale dagen
Lees ook:150 jaar oude familiebrouwerij opent deuren
Lees ook:04-08-’12: Burg Bieren Bierfeest

Eén reactie op “Bierproeflokaal In de Wildeman morgen met specials…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.