28-08-’11: Bierfestival Bier Anders met kleine brouwerijen!

Het laatste weekend van augustus vindt voor de vijfde keer het bierfestival Bier Anders plaats bij de Prik & Tik Drinkmarket Daniëls, Hasseltsesteenweg 611, 3700 Overrepen-Tongeren in België. Van 11.00 tot 21.00 uur kan je hier genieten van alleen de kleinere brouwerijen uit België. 27 brouwerijen presenteren aan de bierliefhebber meer dan 100 verschillende bieren. Vorig jaar bezochten circa 3.000 bierliefhebbers dit festival.

De toegang is gratis en bij een consumptieprijs van slechts €1,- kan je heel veel bieren proeven! Brouwerijen die bijvoorbeeld aanwezig zijn: Dupont, Lesage, Boon, Martens, Jessenhofke, Du Bocq en Malheur. Bekijk ook de lijst met de vele andere.  Uiteraard is ook aan de kinderen gedacht! Voor meer informatie kijk op www.bieranders.be.

Lees ook:26-06-’11: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:15e editie Vilvordia bierproeffestival 24-4
Lees ook:24 en 25-11-’12: Dag van de Oude Geuze
Lees ook:Bier proeven: Saison Dupont
Lees ook:Kom ook naar Slotervaart bierfestival met kinderoppas en waterpistool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.