De Molen brouwt vast assortiment in nieuwe brouwerij

Er is de afgelopen maanden bij brouwerij De Molen hard gewerkt aan de nieuwe brouwerij. Daarnaast is een nieuwe afvulinstallatie geplaatst dus kan de brouwerij uit Bodegraven er weer helemaal tegenaan. Het vaste assortiment aan bieren zoals Op & Top, Molenbier, Rasputin en Mooi & Meedogenloos zijn inmiddels afkomstig van de nieuwe brouwinstallatie. Verder is de naam van het openingsbier ook bekendgemaakt.

Bierliefhebbers konden via een prijsvraag een nieuwe naam aandragen. Jos uit Baarn heeft de winnende naam bedacht van het blonde rookbier van vier procent, namelijk: Geboren & Getogen!

Voor wie het alweer even vergeten was, 23 en 24 september a.s. vindt het Borefts Bier Festival 2011 plaats. De lijst met aanwezige brouwerijen is weer aangevuld. Tijdens het festival is het uiteraard ook mogelijk om een kijkje te nemen op de nieuwe brouwlocatie. Voor meer informatie kijk ook op www.brouwerijdemolen.nl.

Lees ook:23 en 24-09-’11: Bierfestival De Molen
Lees ook:28-9 en 29-9-’12: Borefts bierfestival
Lees ook:Borefts Bierfestival Bodegraven van start gegaan
Lees ook:Britse band Elbow lanceert eigen bier
Lees ook:24-09/25-09: Borefts Bierfestival Brouwerij de Molen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.