Bier en topcuisine tips….

In een Amerikaans bier brouwcafé is een combinatie gelegd met top cuisine restaurant. Daar komen geen hamburgers en hotdogs op de kaart. In een gesprek met de kok wordt meer inzicht gegeven in bier en gastronomie combinaties maar ook hoe je tot een goede combinatie kunt komen. Het is ook weer duidelijk dat de ontwikkeling op de Amerikaanse markt toch behoorlijk snel gaat. Bekijk de video.  Op basis van seizoenen worden goede bier en gastronomie combinaties gemaakt en ook diverse tips gegeven over hoe je kunt komen tot een goede combinatie.

Bier en food pairing:

Lees ook:Foodpairing bier en gastronomie
Lees ook:Beer en food combinatie een Nederlandse kans
Lees ook:Bier en kaas een prachtige combinatie
Lees ook:Bier en gastronomie week op bier.blog.nl!
Lees ook:Video beer en food pairing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.