Passport Craft Beer en Culinary Tour

Precies over een maand, op 24 september 2011, vindt in Portsmouth, New Hampshire USA voor de derde keer het jaarlijkse Passport Craft Beer & Culinary World Tour plaats in het Strawbery Banke Museum. Dit soort initatieven zouden wij in Nederland en België ook meer kunnen optuigen. Lokaal en regionaal vinden dit soort evenement uiteraard al plaats bijvoorbeeld op Texel op 10 september a.s. en onlangs nog op Haarlems Culinair. Echter nog steeds is bier dan een onderschoven kindje.

In de V.S. staat bier op de voorgrond. Wellicht durven we in Nederland nog onvoldoende culinair met bier te combineren in een promotie van een evenement.  Hieronder een promotievideo voor deze culinaire tour die overigens ook ter promotie van de lokale tv is. Zeg nou zelf, dit heeft toch stijl en klasse? Dat heb je niet alleen met wijn!

Lees ook:Primeur bockbier op Texels Culinair 2011
Lees ook:Great British Beer Festival in teken van Beer en Food
Lees ook:Verhuizing Affligem bottelarij 27 september 2012
Lees ook:Weekendtip: Texel Culinair
Lees ook:Great American Beer Festival winnaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.