Beer en food combinatie een Nederlandse kans

In een speurtocht op internet kom je er al gauw achter dat Nederland en ook België momenteel door de Amerikanen hard worden ingehaald als het om bier en gastronomie gaat. Daar ligt dus nog wel een kans. Alhoewel bier en koken een steeds groter wordend begrip is vind je maar weinig video’s in  Nederland die ingaan op bier en gastronomie.

Ik zie hier danook een leuke kans en uitdaging. Een van de Nederlandse restaurants die alles doen op het gebied van bier en foodpairing zou ook de sprong kunnen wagen naar een videobeleving! Een recept laten zien via video of welke mogelijkheden er allemaal zijn. Hieronder een voorbeeld hoe dit actiever opgepakt kan worden in een swingende video. Vanuit een restaurant dan nog iets meer aandacht voor de mogelijke combinaties met tips en trics en dan zijn we er helemaal!

Lees ook:Welk biersoort is trendsetter in 2011?
Lees ook:101 suggesties om bier te openen in 2 minuten
Lees ook:Masterclass Bier en Gastronomie Award 2012
Lees ook:07 t/m 09-09-’12: Irish Craft Beerfest Dublin
Lees ook:Introductie Schneider Weisse Nelson Sauvin in USA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.