Boek ‘Bier en gastronomie’

Tijdens de bier en gastronomieweek op dit blog kan een mooi boek over Bier en Gastronomie natuurlijk niet ontbreken. Vorig jaar verscheen in navolging van de succesvolle uitgave in 2008 een nieuwe uitgave van bier en gastronomie dat nog dieper ingaat op de relatie tussen bier en de keuken. Er staan verhalen en recepten in van negen topkoks.

Gedreven door terroirproducten gaan topchefs uit Vlaanderen en Nederland waaronder Gert De Mangeleer (Hertog Jan) en Jonnie Boer (De Librije) en Sergio Herman (Oud Sluis) aan de slag met gerechten gekoppeld aan een bier. 

De auteur is Alain Coninx en het boek heeft ISBN-nummer: 9789057203763 en kost € 19,95.

Lees ook:Boek bier en brouwerijen gelanceerd
Lees ook:Sterrenrestaurant De Librije lanceert eigen bier
Lees ook:Bekende cafégids van Bob Hendrickx weer uit!
Lees ook:150 verhalen uit Bierland België
Lees ook:De geheimen van het Belgische bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.