Video-impressie Master Bartender Pilsner Urquell

Onlangs is Tom van Beurden van café Hesp uit Amsterdam uitgeroepen tot Pilsner Urquell Master Bartender Nederland 2011. Hij werd in Librije’s Zusje in Zwolle gekozen uit een groep van 17 finalisten uit heel Nederland. De winnaar werd geselecteerd aan de hand van een schriftelijk examen, blindproeverij, diepte-interviews met kenners uit de industrie en door het tonen van zijn taptechnieken. De winnaar werd uitgeroepen tijdens mijn vakantie waardoor ik helaas niet zelf in de gelegenheid was om erbij te zijn of over dit spektakel te schrijven. Hieronder staat een leuke video-impressie van het evenement! 

De jury, bestaande uit bierkenners Hans Glandorf, Sander van Werkhoven, senior brouwmeester van Pilsner Urquell Vaclav Berka en Bas Besselink van Grolsch, moest antwoord geven op de vraag welke deelnemer de meeste kennis, kunde en passie bezit voor het vak én Pilsner Urquell. Al deze kwaliteiten bleken het beste vertegenwoordigt in Tom. Hij mag de Nederlandse eer verdedigen tijdens de internationale finale op 5 oktober in Praag.

Video-impressie:

Lees ook:Francis Meijners winnares Master Bartender Nederland
Lees ook:Nederland zesde op internationale bartender wedstrijd
Lees ook:International Master Bartender competitie in Nederland
Lees ook:Finalisten Nederlandse Bartender finale bekend
Lees ook:Finalisten in Master Bartender Nederland bekend

0 reacties op “Video-impressie Master Bartender Pilsner Urquell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.