Biercijfers geven op Bierhitlijst.nl

Het magazine Bier! heeft Bierhitlijst.nl gelanceerd, een Nederlandstalige variant van RateBeer.com. Bierliefhebbers kunnen cijfers geven aan hun favoriete bier waardoor er bierhitlijsten ontstaan. Iets dat erg handig kan zijn bij het maken van een bierkeuze. Er komen momenteel in rap tempo veel nieuwe bieren op de markt. Het is handig om te weten of de bieren in de smaak vallen. De focus van de website ligt wel op de Nederlandse bieren maar uiteraard kunnen ook buitenlandse bieren een beoordeling krijgen. Jaarlijks zal het best gerankte Nederlandse bier beloond worden met de Mitra bierprijzen.

Op Bierhitlijst.nl kan gezocht worden op merk of biertype ook kan via de zoekfunctie de naam direct worden ingegeven. Een ranglijst wordt weergegeven voor alle landen of desgewenst voor 1 land van herkomst. Mocht een bier er nog niet bij staan, dan kan de liefhebber deze toevoegen.

En voor wie dacht tien keer op hetzelfde bier te stemmen. Helaas dat kan niet. Via een gratis verplichte registratie kan je maximaal 1 keer op 1 bepaald bier stemmen. Heel veel rankingplezier op www.bierhitlijst.nl

Lees ook:Jopen Jacobus beste nieuwe Nederlandse bier 2011
Lees ook:Laatste kans: Stem op jouw beste nieuwe bier van 2011
Lees ook:Stem nu op jouw beste nieuwe Nederlandse bier 2012
Lees ook:Het beste Nederlandse nieuwe bier van 2011
Lees ook:Bouwsteenbox Westvleteren naar Nederland

Eén reactie op “Biercijfers geven op Bierhitlijst.nl

  1. Snaps

    Kun je binnenkort ook zien welke bieren je hebt beoordeeld (in een lijstje) en van welk soort bier je het meest hebt beoordeeld?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.