Gratis bier bij aankoop huis

Twee branches in moeilijkheden. Een bierbrouwer en makelaar hebben nagedacht hoe ze de krachten kunnen bundelen. Toch niet. Het idee kwam van een makelaar die graag weer huizen wil verkopen. In Calgary, Canada krijgt men nu dus gratis een grote plas bier bij aankoop van een huis via één bepaalde makelaar. Een mooie biertoost dus bij aanschaf van een woning.

De actie is opgezet om huizenkopers te lokken. Het lijkt een goede grap maar brengt wel een beweging op gang. Er verscheen een mooie krantenkop in de regionale krant, de Vancouver Sun. De makelaar in de plaats Calgary zegt bij twee huizen $1000 aan bier achter te laten voor de nieuwe bewoners. Een mooie start voor een housewarming!

Deze verkoopmethode is niet helemaal nieuw. De makelaar kwam namelijk op het idee nadat zij een verhaal had gelezen over een makelaar in Chicago, USA die bier aanbood bij het verkopen van een huis. Hierdoor waren de bezichtigingen met 300% gestegen. Niemand weet of dit echt kwam door het aanbod van bier, maar het is natuurlijk een goede stunt om op te vallen tussen alle advertenties. Een goed idee voor Nederlandse makelaars? Ik denk dat ‘t werkt om op te vallen want de Nederlander is volgens mij gevoeliger voor geld.

Bron: vancouversun.com

Lees ook:Goose Island lanceert komkommer dry-hopped pilsner
Lees ook:Boom in de weg bij Brouwerij Alfa: 1 aprilgrap?
Lees ook:Voor de liefhebber: surfplank van bierblikjes
Lees ook:La Trappe Puur bij La Place
Lees ook:Terug van weg en up and running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.