Geen link tussen Dutch Beer en Olm?

In de reacties op dit blog en nu ook in de markt is de beeldvorming ontstaan dat Dutch Beers een link zou hebben met Olm of M. Schneider. Woordvoerder Steven Denkers zegt hierin het volgende: “Het nieuw opgerichte bedrijf Dutch Beer in Zeewolde is een internationale groothandel in dranken, food en non-food. Dit bedrijf heeft op geen enkele manier nooit en te nimmer een relatie of verband gehad met Olm brouwerijen of Mark Schneider.” Het enige dat hij er wel vergeten was bij te vermelden is dat hij zelf hiervoor bij Olm werkte.

“Ook is van een doorstart in combinatie met of door Dutch Beer geen enkele sprake. Wel zou het op termijn een optie zijn om de distributie van Olm bier over te nemen. Dit is echter geheel afhankelijk van de afwikkeling van het faillisement”, aldus Denkers. Op de vraag of Marc Schneider straks niet via een zij of achterdeur het bedrijf binnen komt lopen antwoordt Denkers dat dit absoluut niet waar is.

De tijd zal het leren! Bekijk nu de laatste ontwikkelingen op: http://bier.blog.nl/biernieuws/2011/09/30/nieuwe-olm-staat-klaar

Lees ook:Nieuwe OLM al opgericht
Lees ook:Berkenbosch vordert naam Olm bier terug
Lees ook:Dutch Beer neemt merkrechten Olm over
Lees ook:Heineken ontvangt geen schikkingsvoorstel Olm
Lees ook:Eigenaar OLM persoonlijk failliet verklaard

39 reacties op “Geen link tussen Dutch Beer en Olm?

 1. Poltergeist

  Haha, Steven Denkers zijn neus groeit nu al. Dutch Beers is van dezelfde man die geldschieter was van Olm.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Alexander

   Die dus zijn geld kwijt is? Maar dan hoeft DB nog niks met Olm te maken te hebben.

     /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Ik wist dat ik slecht in namen was…. en ik maar zoeken… Bedankt Poltergeist dat is dan nu helemaal duidelijk ;-) .

     /   Beantwoorden  / 
 2. Fiona de Lange

  Ik heb Steven Denkers net gesproken… hij was inderdaad werkzaam bij Olm maar was deze onderneming begonnen voordat er nog een uitspraak kwam. Hij zweert dat Marc niets met Dutch Beer te maken heeft en bovendien dat ‘t volgens hem niet dezelfde geldschieter is als bij Olm. Ik vind het zelf allemaal wel echt heel toevallig… Maar Steven zweert dat Marc Schneider nooit via een zij- of achterdeur iets met dit bedrijf te maken zal hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Poltergeist

  Ja, en toen viel hij voorover door het gewicht van zijn neus. DB is net begonnen, lang nadat er volgens mij een uitspraak was hoor. Het menneke neemt de waarheid niet zo serieus geleuf ik. ;-) . Ff een belletje naar de Kamer van Koophandel doen.

  Enne, Elvis leeft ook nog…………..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   ;-) … wel goed gevonden! Complimenten!!

     /   Beantwoorden  / 
  2. Fiona de Lange

   Ik heb nu maar een vraagteken achter de titel gezet….

     /   Beantwoorden  / 
   1. Poltergeist

    hihi, of het vraagteken weghalen en geen verwijderen……… ;-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. bAVkito

     Sjips—mijn taak wordt hier waargenomen door dun Poldergeest :) —nou dan kan ik m’n mond wel houden verders –haha

       /   Beantwoorden  / 
     1. Poltergeist

      kijk eens onder Bokitootje!

        /  
     2. bAVkito

      gedaan—dat is een gorilla die uit zijn kooi was gebroken —maar ik ken geen Oscar Knapen :)

        /  
 4. Poltergeist

  Mooie combinatie Pinokkio en Elvis.
  datum oprichting volgens KVK 28-9-2011. Startdatum 26-08-2011. Bestuurder L.C.J. Denkers (pappie?). Van wanneer was dat vonnis ook alweer? Daarvoor toch, of niet?

    /   Beantwoorden  / 
 5. Poltergeist

  haha, ff gegoegeld en ziehier….ratatata 18 augustus 2011…….datum uitspraak…… Pinokkio was a saint!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Jij kunt zo bij de krant ;-)

     /   Beantwoorden  / 
 6. Poltergeist

  Alles is op internet te vinden. Niezomoeilijk dan toch? ;-) . het staat zelfs op deze site. Wel een beetje dom om dan te liegen.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Zeewoldenaar

  Ik zei het gisteren toch ook al,…..maar toen moest ik er over ophouden!van jou, Fiona!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Poltergeist

   Waarom dan?

     /   Beantwoorden  / 
   1. bAVkito

    neu—da was Alex

      /   Beantwoorden  / 
  2. Fiona de Lange

   Ja, je moest erover ophouden omdat je niet met de bewijzen kwam… simpelweg roepen leidt nergens toe….

     /   Beantwoorden  / 
   1. Poltergeist

    It’s all over the internet honey!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Poltergeist

     Als Polderkwelgeestje klop ik wat namen in en voila!

       /   Beantwoorden  / 
 8. peter

  Dhr. Denker is de geldschieter van het oude olm en nu ook van het nieuwe olm of dutch beer of hoe je het ook wil noemen. olm had een nieuwe geldschieter nodig toen dhr. berkenbosch weg viel als geldschieter. De belastingdienst is bezig zijn nabestaanden leeg te halen. Bovendien denken ze daar dat dhr berkenbosch niet geheel vrijwillig niet meer onder ons is. Al staat het in het dossier dat het geheel op eigen verzoek was. Maar zo gaat het in die kringen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Poltergeist

   is de heer B hemelen?

     /   Beantwoorden  / 
 9. peter

  Poltergeist, Het antwoord is nee. In mijn optiek is de hemel voor mensen die goed geleefd hebben. Maar hij is inderdaad niet meer onder ons. De officiële versie is dat het zijn keuze was. De versie die ik gehoord heb uit betrouwbare bron is dat het de keuze van een ander zou zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 10. peter

  Olm en Dutch beer zouden niets met elkaar te maken hebben? Ik had in een eerdere reactie al gezegd dat de olm fusten wel weer elders zouden opduiken. Je verkoopt alles uit je “oude” bv aan een stroman. Deze verkoopt dit weer aan je nieuwe bv. Een truukje dat schneiders al veel eerder gedaan heeft. Nu dus weer. Ook de nieuwe fusten die pas, nadat schneiders wist dat olm om zou gaan, bij Franke gekocht en nooit betaald zijn hebben nu stickers dat ze eigendom van dutch beer zijn.
  Hoe voorspelbaar en bovendien het bewijs dat dutch beer gewoon het oude olm is met een nieuw jasje. Nu maar hopen dat Heineken nog even door hakt

    /   Beantwoorden  / 
 11. Jan Berkenbosch

  Jan Berkenbosch is nooit “geld schieter geweest alleen maar de bedenker en eigenaar van het merk Olm bier de naam wordt onterecht gebruikt en door de familie mj van Olm voormalig huisarts te Winschoten ter gebruik OLMBIER afgestaan aan Jan Berkenbosch alleen.

  Inmiddels is er bezwaar gemaakt.

  met vriendelijk groet Jan Berkenbosch

    /   Beantwoorden  / 
 12. sinterklaas

  Heel vreemd dat er nu iemand onder de naam Jan Berkenbosch reageert. Ik vind dit een heel morbide grap van iemand. Hier houdt zelfs sinterklaas niet van.
  Even voor de goede orde. dhr schneiders heeft meerdere malen in mijn bijzijn gezegd dat dhr. berkenbosch er puur en alleen bij was om de centen. Maar omdat dhr berkenbosch al een redelijk lang strafblad had zijn zoon alex als stille vennoot er bij was. Zeker na de knokpartij van dhr berkenbosch op een beurs in den bosch in 2005 was dhr schneiders het flink zat. dhr berkenbosch was toen net vrij na een paar maanden zitten wegens een poging tot doodslag.
  En dit staat allemaal in het grote rode boek van sinterklaas.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Jan Berkenbosch

  Hoi mensen, ik lees net dat mark schneider meerdere keren heeft gezegd dat ik jan Berkenbosch geldschieter was.Tja ik denk dat het geloof in mark zijn einde heeft bereikt.Mijn zoon alex is nooit”stille”vennoot geweest maar aandeelhouder en mede eigenaar.Na een aantal maanden wist hij dat zaken doen met Mark niet zijn ding was.Kijk even simpele mensen bij de kvk, dan weet je hoe het zit.Ja ik Jan Berkenbosch heb een strafblad heeft compleet gestaan in het dagblad v.h Noorden. Op de Beurs in den Bosch is geen vechtpartij geweest onzin er waren geen vervelende mensen, ik sla alleen maar vervelende mensen die in één van mijn 16 zaken ( tot 2006 ) ruzie maakten.Olm de naam en het beeld merk zijn van mij Jan Berkenbosch persoonlijk ik zal de Familie Denkers die ik al aangetekend op de hoogte heb gebracht zal kosten wat het kost mij de naam Olm juridisch terug geven. wordt vervolgt vragen mijn mobiel is 06-54924862 mail is [email protected] tot ziens m.vr.gr Jan Berkenbosch. Oh ja stop alsjeblieft met schrijven onder fantasie namen, o ja adrie je was op de beurs wat een onzin vertel je nou !! betaal je nog steeds je verhoging hypotheek die ik voor jou heb geregeld met aangepaste werkgevers verklaring, oke niks te danken.

    /   Beantwoorden  / 
 14. theo de bruin

  is een aangepaste werkgevers verklaring geen fraude? Een gewone werkgeversverklaring hoef ik mijn baas niet voor te bedanken. Dan klopt het toch zeker wat ik allemaal op het internet lees over de bovenstaande persoon. Heel veel rechtzaken, wel heel veel gewonnen. Maar zoals de brandweer zegt waar rook is, is vuur.
  Die mark zit aan het einde? Krijgen we daar een overleidensbericht van dan? Onder de noemer de moord van Heineken?
  Raar spel die bierhandel, gelukkig niet het mijne

    /   Beantwoorden  / 
 15. Jan Berkenbosch

  Theo een aangepaste werkgevers verklaring is geen fraude maar een loons verhoging voor goed gedrag, ik lees dat je niet uit de handel komt ik denk uit de uitkerings sfeer 9.19 uur niets te doen?? verder.
  kijk naar mijn berichten ondernemers werken gewoon dag en nacht.

  gr jan Berkenbosch

  Olm brouwerij

    /   Beantwoorden  / 
  1. Alexander

   Waarom gelijk weer op de man spelen met zeker ‘uitkeringstrekker’.
   Je valt af als betrouwbare gesprekspartner.

     /   Beantwoorden  / 
 16. theo de bruin

  Jan, een werkgevers verklaring voor het verkrijgen van een hypotheek is een verklaring waarin staat wat iemand aan salaris heeft. Als mijn werkgever mij bij elke loonsverhoging voor goed gedrag een aangepaste werkgeversverklaring moet geven heeft hij er een dagtaak aan. Want punt 1 gedraag ik mij goed en punt 2 werk ik er hard voor. Het zal je verbazen dat er hardwerkende mensen zijn die om 9:19 uur een stuk op internet kunnen schrijven. Ik zal het sterker vertellen ik had vanmorgen zelf de tijd om google eens goed te raadplegen om te kijken wie dhr Jan Berkenbosch is. En om het verhaal nog sterker te maken ik heb gewoon mijn geld opgebracht.
  Maar even een vraagje? Hoe kom je aan de tijd om om 14:18 een stukje op het internet te schrijven. Ik hoop dat het komt omdat je een hardwerkende ondernemer bent die dag en nacht werkt?
  Als ik trouwens verder lees op deze blog staat er ook ergens dat je je voor Jan Berkenbosch uitgeeft maar dit helemaal niet kan zijn omdat Jan Berkenbosch overleden zou zijn.
  Ik vind dit net Ajax. Wie is nu de baas van Olm? Het kan toch niet zo zijn dat die Mark eigenaar is maar nu ook de familie Berkenbosch? En hoe komt de familie Denker nu weer aan Olm.
  Ik heb na wat speurwerk gelezen dat Jan Berkenbosch en Mark Scheider beide eigenaar waren van J en M Horeca? Maar ik lees ook dat de zoon van Jan B. Ene Alex medevennoot was. Maar toen J en M horeca failliet ging was alleen Mark S bestuurder. En die word door de curator beticht van fraude. Maar waar is Jan B. gebleven?
  En waar is Alex B. in dit geheel?
  En als dhr Berkenbosch van hierboven niet hierboven is maar echt dhr. Berkenbosch is. Wat bedoelt hij dan met het einde van Mark. Ik mag toch hopen dat hij bedoelt het einde van Mark als ondernemer. En dat dhr Berkbosch hoopt dat Mark een uitkering aan gaat vragen?
  Waarbij ik even wil opmerken dat indien iemand echt een uitkering nodig heeft hij van mij deze mag hebben. En dat hij van mij dan ook op elk blog op het internet mag reageren op elk uur van de dag. Net zoals ik dit mag van mijn werkgever.

  met een zeer vriendelijke groet,

  Theo voor vrienden
  en meneer de bruin voor mensen die geen vrienden zijn.
  En voor mij is iedereen een vriend tot hij het tegendeel bewijst.

    /   Beantwoorden  / 
 17. jan Berkenbosch

  Meneer de Bruin,
  wat mijn overlijden aangaat had ik verwacht dat jullie “pen “vriendin Fiona de Lange even had geschreven dat ik de bron ben van haar redactionele stukken.
  Voor de rest is het eenvoudiger als je serieuse vragen hebt mij even te mailen wordt je bewust of onbewust later geen slachtoffer van je eigen hersen spinsels dat je werkgever natuurlijk ook leest en hiermee kan zien de verborgen gebreken die hij in huis heeft , noem het “werknemers”mijn mail is [email protected] 06-54924862

  groet jan Berkenbosch eigenaar Olm

    /   Beantwoorden  / 
 18. jan Berkenbosch

  Oh ja als ik de stukjes even terug lees dan heb ik het niet over de inhoud van deze stukjes want feitelijk kan en mag iedereen schrijven wat hem of haar intereseerd.Wat mij opvalt is dat er maar 5 a 6 personen schrijven dan ook nog onder fantasie namen is toch wel zielig dat er niet meer geinteresseerde zijn Fiona ik wil graag mijn verhaal en de lopende zaken openbare maar als jullie redactieionele stukken alleen maar dit commentaar oplevert heeft het voor mij geen zin meer aan dit gezemel deel te nemen.

  gr Jan Berkenbosch

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Jan, velen lezen maar reageren niet. En inderdaad ik denk dat ‘t verhaal nu voor de meesten over en uit is.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Ton van Oorschot

    Ik alles lezen om wat meer over bier te weten te komen. Gaat het over werkgeversverklaringen en hypotheken. Nou ja, had ik me wel iets anders van voorgesteld.
    Even samenvatten: Olm was failliet (met dank aan Heineken). Nu komt er gewoon weer Ol bier onder een andere bv (geldschieter). Nou mooi toch? Het bier was namenlijk erg lekker, en daar gaat het toch om?
    En laat dhr. Berkenbosch lekker rusten in vrede!! ;-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ton van Oorschot

     Oh ja, dit is mijn eigen naam hahahaha

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.