9 oktober 2011: Nationale bokbierdag Zutphen

Op 9 oktober a.s. vindt traditioneel de grootste bokbierdag van Nederland plaats in Zutphen, dit jaar voor de 15e keer. Jaarlijks komen hier zo’n 140.000 mensen op af. Ook ik zal aanwezig zijn om dit spektakel mee te maken. Op de Groen-, Hout-, en Zaadmarkt presenteren de Zutphense horeca-ondernemers vele verschillende soorten bokbier.

Zoals ieder jaar vindt een nostalgische optocht plaats met wagens en koetsen van vroeger. Deze start om 11.00 uur. Om 13.30 uur zal op de Groenmarkt de bokbiermarkt officieel open gaan waar alle bezoekers kunnen genieten van vele bokbieren. Tijdens de opening zijn dit jaar spektaculaire dingen te zien. Topsponsor Mitra gaat de paarden op een ludieke wijze in het zonnetje zetten en hen ‘bokbier’ laten proeven op een bijzondere manier. Het wordt ondanks de slechte weersvoorspellingen vast en zeker een leuke middag!

Voor meer informatie en het programma kijk op www.bokbierdag.nl.

Lees ook:Bokbierdag in Zutphen bezocht?
Lees ook:10-10-2010: Bokbierdag Zutphen
Lees ook:Paarden smullen met Burgemeester van ‘bokbier’
Lees ook:13-10-’13: Nationale bokbierdag Zutphen
Lees ook:11 oktober Bokbierdag Zutphen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.