Maak je eigen Duvel glas

Jaarlijks ontwerpen gerenommeerde kunstenaars bijzondere, gelimiteerde Duvel glazen. In 2010 en 2011 bewerkten onder andere Parra (NL), Arno Quinze (B) en Eley Kishimoto (UK) het Duvel glas. Voor 2012 kunnen fans uit Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zicht uitleven op het glas. De beste ontwerpers worden uitgenodigd voor een grand finale in Parijs.

Uiteraard zal het glas van de winnaar een onderdeel worden van de officiële Duvel Collection. Uiteraard kunnen naast Duvelliefhebber ook talentvolle kunstenaars deelnemen. Van oktober tot eind december 2011 mogen creatievelingen hun ontwerp voor het glas indienen op www.duvelcollection.com.

Vervolgens is het belangrijk om het eigen ontwerp via sociale media te promoten om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. De ontwerpers van de drie meest gewaardeerde inzendingen per land, krijgen 50 exemplaren van ‘hun’ glas èn worden uitgenodigd voor de grand finale in Parijs. De tien ‘runner-up’s’ per land, krijgen als dank ieder zes glazen van hun eigen ontwerp. In Parijs kiest een internationale, deskundige jury de uiteindelijke winnaar.

Bron: Duvel

Lees ook:Duvel Design Contest levert 700 inzendingen op
Lees ook:Belgisch Duvel glas met Nederlands kleurtje?
Lees ook:Nieuwe Duvel Collection Glazen op de markt
Lees ook:Opnieuw exclusieve oplage Duvel glas
Lees ook:Duvel lanceert kunstcollectie in glaswerk

0 reacties op “Maak je eigen Duvel glas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.