15-10 t/m 16-10-’11: Texels Bockbierenfestival

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2011 vindt voor de zevende keer het Texels Bockbierfestival plaats. In de badplaats De Koog kunnen bij 6 deelnemende horecabedrijven 16 bockbieren van het vat worden geproefd.

De deuren bij de deelnemende horeca aan de Dorpstraat openenen op beide dagen om 16.00 uur. Er is van dit evenement verder geen website helaas. Een bezoek aan het eiland Texel in combinatie met dé zes kroegen die in het teken staan van bockbier zijn al voldoende voor een leuke dag. Voor meer informatie kunt u e-mailen naar de organisatie op [email protected]

Lees ook:Weekend uittip: Texel Culinair 2012
Lees ook:Lekkerste bockbieren 2012: Texels Bockbier en SNAB Ezelenbok
Lees ook:Primeur bockbier op Texels Culinair 2011
Lees ook:16-10/17-10 Texels bockbier festival
Lees ook:07-10-’12: Woerdens Bockbierfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.