20-11 t/m 24-11-’11: Horeca EXPO Gent 2011

Het is weer zover! Van 20 tot en met 24 november 2011 vindt de Horeca Expo plaats in Gent. In de Flanders Expo staan tientallen, vooral Belgische brouwerijen, die hun bieren presenteren op het ‘bierplein’. Uiteraard zijn er ook heel wat gastronomisch, innovatieve producten te vinden maar daar komen wij als bierliefhebbers natuurlijk toch niet voor. Traditioneel is de maandag de beste dag om met brouwers en bestuurders van brouwerijen te praten.

Tijdens de Horeca Expo ontdekt men de laatste trends. Vergeet niet; vooraf registreren op de website van de horeca expo is noodzakelijk. De kosten zijn 40 euro. Iedere ochtend gaan de deuren van het gebouw om 10.30 open en iedere avond zullen de deuren om 19.00 uur sluiten.

Voor meer informatie kijk op www.horecaexpo.be

Lees ook:Horeca expo Gent: here we come!
Lees ook:03-8 t/m 04-08-’13: Bierfestival Bier Anders
Lees ook:18-11 t/m 22-11-’12: Horeca Expo Gent
Lees ook:21-11/25-11-10: Horeca Expo Gent
Lees ook:Chocolade en bier in een proeverij, dat moet bijna wel leuk zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.