Laatste kans: Stem op jouw beste nieuwe bier van 2011

Vannacht precies om 24.00 uur sluit de stemming voor het beste, nieuwe Nederlandse bier van 2011. Tot op heden is er massaal gestemd iets waarvan ik absoluut niet verwacht had dat het zo’n vlucht zou nemen. Inmiddels hebben al ruim 2.000 bierliefhebbers bijna 3.500 stemmen uitgebracht op hun favoriete, nieuwe Nederlandse bier van 2011.

Wil je nog meer stemmen, breng dan op www.bierhitlijst.nl een stem uit op jouw favoriete bier! Het is momenteel een nek-aan-nek race tussen de Hertog Jan Oerblond en het bier de Jopen Jacobus Rye Pale Ale. Ook andere Nederlandse bieren van kleine brouwerijen doen ‘t goed, zoals de Platte Thijs van de Muifelbrouwerij. Geweldig om op deze manier de pareltjes van de Nederlandse bierbrouwerijen in de picture te zetten. Morgen volgt de uitslag!

Lees ook:Jopen Jacobus beste nieuwe Nederlandse bier 2011
Lees ook:Het beste Nederlandse nieuwe bier van 2011
Lees ook:Nieuwe Hertog Jan Oerblond vanaf 3 oktober verkrijgbaar
Lees ook:Stem op het Beste Nederlandse nieuwe bier 2011
Lees ook:Het beste Stout bier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.