14-05 t/m 20-05-’12: American Craft Beer Week

Over ruim een week gaat de jaarlijkse American Craft Beer Week van start. In Amerika een zeer populaire bierweek voor alleen ambachtelijke bieren. In Nederland hebben wij tegelijk met deze week de Week van het Nederlandse Bier waarbij natuurlijk alle type bieren van Hollandse bodem aan bod gaan komen. Het is wel leuk om inspiratie op te doen. Zo blijf ik bijzonder enthousiast over de promo video die zij hebben. Vorig jaar heb ik deze al eerder gepost op mijn blog. Tijdens de American Craft Beer Week kunnen grote en kleine ambachtelijke bierbrouwers in heel de V.S. activiteiten organiseren voor bierliefhebbers.

Bierfans kunnen naast het deelnemen aan de bieractiviteiten meedoen met acties op Facebook en twitter. De applicatie Untappd dat bierdrinkers en brouwerijen met elkaar verbindt, biedt fans de mogelijkheid om buttons te winnen. Amerikanen kunnen deelnemen aan brouwerij tours, nieuw gelanceerde bieren proeven en bier en gastronomie combinaties proberen tijdens diners. Voor een overzicht van de activiteiten klik hier.

Hieronder nog een keer de promovideo

Lees ook:Het succes van de American Craft Beer Week
Lees ook:Untappd badge voor Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:Drink een Stout op International Stout Day
Lees ook:Martin Wetten: ‘Make a unique beer’
Lees ook:Bierexport Craft Beer USA stijgt met 86%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.