Alcoholvrijshop.com en Bavaria starten online campagne

Als je aan het EK denkt denk je aan bier, maar dan weer niet aan alcoholvrij bier. Toch gaat alcoholvrijshop.com in samenwerking met Bavaria in de aanloop naar het EK-voetbal speciale online promotieacties houden. Bij een online bestelling van een 6-pack Bavaria alcoholvrij bier krijg je een glas en een set bierviltjes gratis. Nu de campagne nog voor alcoholvrij bier en ’t EK. Ik heb wel een idee.  

“Alcoholvrij bier is bij uitstek een product om online te verkopen,” zegt Alexander Nijeboer van Alcoholvrijshop.com. Veel retailers hebben vaak maar enkele varianten alcoholvrij bier in de schappen staan, wat de keuze voor de consument beperkt maakt. Bovendien zien wij dat alcoholvrij-klanten zich nadrukkelijk online oriënteren.”

Doelgerichte campagnes
Daarnaast biedt Alcoholvrijshop.com als online distributiekanaal de mogelijkheid om via affiliate-campagnes doelgroepgerichte acties voor alcoholvrije dranken te voeren, zoals campagnes gericht op zwangere vrouwen, automobilisten of zakenmensen. “Offline is het voor producenten vaak een stuk lastiger om specifieke doelgroepen te bereiken.”

Nieuwe alcoholvrije stunt
Nu natuurlijk een leuke Bavaria-stunt met alcoholvrijbier en het EK. Ik zie er wel een aantal voor me. Een commercial dat het EK-voetbalteam zichzelf moed indrinkt voor de wedstrijd tegen Duitsland met alcoholvrijbier? ;-) .

Lees ook:Nieuw online magazine over alcoholvrije dranken
Lees ook:Bavaria rosébier 0.0 op komst!
Lees ook:Tourtel Blond: ander alternatief
Lees ook:Shell-tankstation alcoholvrij café
Lees ook:Bavaria Rosébier 0.0% in de schappen

4 reacties op “Alcoholvrijshop.com en Bavaria starten online campagne

 1. Marjonb1

  Bavaria alcoholvrij bier is er in 4 verschillende smaken.
  Original – dit biertje heeft de meeste echte smaak van bier. Erg lekker!
  Wit – Een verfrissend biertje welke je koud moet drinken (3 C)
  Rose – Een echt vrouwen biertje. Lekker zoetjes.
  Lemon – Verfrissend maar niet echt mijn smaak (beetje te waterig)

  Mijn favoriet is het wit biertje van Bavaria. Erg verfrissend en je hebt niet door dat het een alcoholvrij biertje is.

  Ohja de reclames zijn ook erg komische!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   owwww mooie analyse alleen er is geen echt vrouwenbier… typisch iets dat vanuit de brouwers wordt gecreëerd. Mannen drinken pils en vrouwen zoet, rosé. Heeeeeel jammer.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Simon

    Er zijn mannen die drinken alleen pils, er zijn vrouwen die vinden alleen zoete bieren lekker en er zijn mannen en vrouwen die drinken speciaal bier.
    Ze drinken het omdat ze het lekker vinden of omdat ze niet beter weten.
    Maak het niet moeilijker dan het is en laat ieder in zijn waarde.

      /   Beantwoorden  / 
 2. Saskia

  De Lemon variant van Bavaria alcohol vrij is niet alleen geschikt voor zwangere vrouwen, zakenlui en automobilisten. Dit biertje is niet zoet want het is Lemon. Als je dit biertje koud zet en daarna in een bierglas schenkt dan kun je dit zien als een verfrissend alcoholvrij biertje wat iedereen kan drinken. Het is een goed alternatief voor bier want als bierdrinker ben ik zelf er erg enthousiast over. Je hebt een keer een andere smaak, het ziet er uit als een zomers biertje en als je het drinkt (niet natuurlijk als je ervoor een echt biertje het gedronken)is dat zeker net zo gezellig, smaakvol en lekker. Het voordeel is dat je gewoon kan rijden en je hebt toch het idee dat je bier ophebt. Gewoon proberen !

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.