Bier favoriete vakantiedrank bij mannen

Van alle Nederlandse mannen drinkt 73% bier. Het is danook niet verwonderlijk dat een glas bier in een onderzoek door 54 procent van de mannen als favoriete vakantiedrank wordt aangestipt. Wijn in het algemeen en Rosé als afzonderlijke drank komen met 11 procent op een tweede plek. Bij het zien van de resultaten kwam ik op een idee om voor brouwers in te spelen op het moment van bier drinken!

Uit het Grote Vakantie Onderzoek door mannenblad Panaroma blijkt ook dat bij het bier absoluut lekker eten hoort. Meer dan de helft van de mannen wil het vakantiegeld op de bestemming uitgeven aan lekker eten. Wat mij eigenlijk opvalt is dat Nederlandse brouwerijen tot nu toe nog weinig hebben ondernomen rondom marketing en vakantie. Dit terwijl het toch het ultieme moment is om van bier te genieten! Ik ben wel een actie tegengekomen van wintersport en bier, namelijk een bier en BBQ-kaart.

Een leuke invalshoek in plaats van de focus op mannen en vrouwen is tijdens de zomermaanden een actie of leuke marketing te bouwen rondom vakantie! Speciaal voor al die Nederlanders die in eigen land op vakantie gaan.

Bron: De Telegraaf 

Lees ook:Bier favoriete zomerdrank voor mannen
Lees ook:Bierdrinkende vrouwen en mannen: laat je stem horen!
Lees ook:Ouderen drinken meer!
Lees ook:Mannen en vrouwen aan het cider?
Lees ook:Nieuw: Belgisch flirtbier!

Eén reactie op “Bier favoriete vakantiedrank bij mannen

  1. Alexander

    s/”glas bier”/”glas pils”/ om het zo maar te zeggen :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.