PALM lanceert Rodenbach Caractère Rouge ook in 2012

PALM Breweries heeft samen met de Belgische sterrenchef Viki Geunes in 2011 de Rodenbach Caractère Rouge ontwikkeld. Aangezien de eerste gelimiteerde editie om een proefbrouwsel ging waren er slechts 900 flessen van 75 cl op de markt gebracht. Het bleek een groot succes dus ook in 2012 zal de gelimiteerde versie Rodenbach Caractère Rouge op de markt te koop zijn.

Na de tweejarige rijping van het Rodenbach bier op grote eiken foeders wordt het gedurende zes maanden verwerkt met verse krieken, frambozen en veenbessenrijpt. De Rodenbach Caractère Rouge krijgt hierdoor een fruitige, zurige smaak en bevat 7 procent alcohol. Dit jaar zijn er 10.000 flessen van 75 cl. met kurk gebotteld. Dus meer mogelijkheden om op een betaalbare manier aan deze gelimiteerde Rodenbach te komen.

Lees ook:Unieke variant Rodenbach
Lees ook:ABT-bier van de maand: Chimay Rouge
Lees ook:IJs van aardbei, framboos en rosé bier
Lees ook:Rouge, red of rood?
Lees ook:Warm voorjaar goed voor krieken

Eén reactie op “PALM lanceert Rodenbach Caractère Rouge ook in 2012

  1. jancart rudi

    Zou het wel eens willen proeven, is het in Antwerpen verkrijgbaar ?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.