Week van het Nederlandse Bier krijgt vervolg

Na het grote succes van de eerste Week van het Nederlandse Bier heeft de Stichting vanuit de achterban van de initiatiefnemers unaniem besloten dat er een vervolg gaat komen. De tweede editie vindt plaats van 23 mei tot en met 2 juni 2013!

Dit jaar startte de bierweek met de Grande Opening in de Grote Kerk in Den Haag waar 33 grote en kleine Nederlandse Brouwerijen vertegenwoordigd waren. De twee dagen trok zo’n 1.000 mensen. Verder organiseerden onder andere cafés, hotels, slijterijen, brancheorganisaties en restaurants gezamenlijk ruim 275 bieractiviteiten. Bierconsumentenvereniging PINT, de Alliantie van Biertapperijen (ABT) en Mitra slijterijen organiseerden in totaal circa 150 proeverijen door het hele land. Tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen 2012 openden maar liefst 68 brouwerijen hun deuren voor publiek. In totaal genoten tienduizenden mensen van bier. Een traditie is geboren.

Programma
De bierliefhebber kan opnieuw gaan genieten van een vol bierig en zelfs grootser programma. De exacte activiteiten zullen de komende maanden duidelijk gaan worden. De week wordt georganiseerd door de Stichting Week van het Nederlandse Bier en staat open voor alle partijen om aan mee te werken. Voor meer informatie kijk ook op www.weekvanhetnederlandsebier.nl

Lees ook:Start van de Week van het Nederlandse Bier!
Lees ook:Eerste bierkrant van Nederland op de markt!
Lees ook:Week van het Nederlandse Bier verovert Nederland
Lees ook:Week van het Nederlandse Bier voor de deur
Lees ook:Start Week van het Nederlandse Bier

Eén reactie op “Week van het Nederlandse Bier krijgt vervolg

  1. Fred Schiphorst

    Ik hoop dat met “grootser” niet bedoeld wordt dat er meer activiteiten gaan komen. Nu moesten activiteiten al afgezegd worden, omdat er geen animo voor was. Laten we met zijn allen vooral in gaan zetten op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dat voorkomt teleurstelling bij mensen die enthousiast dingen organiseren en dan moeten concluderen dat er geen mensen op af komen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.