Nederlandse bierweek bij bierproeflokaal In de Wildeman

Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 oktober 2012 vindt in Bier Proeflokaal In de Wildemande 22ste Nederlandse Bierweek plaats. Minimaal zeven brouwerijen hebben voor deze gelegenheid een bijzondere Cask Conditioned Ale gebrouwen, die vanaf donderdag te proeven zijn.

Ieder jaar zijn de speciale eenmalige brouwsels een groot succes. De bierliefhebber kan Ales proeven van Brouwerij De Molen, De Prael, Emelisse, Kleinduimpje, Ramses, Oedipus en Jopen. Aanvullend vinden presentaties plaats van Nederlandse brouwerijen en zorgen Els en Elaine voor de nodige bijpassende gerechten. Voor meer informatie kijk op www.indewildeman.nl

Lees ook:04-08-’13: Botermarkt Bierfestival Haarlem
Lees ook:Eerste Nederlandse cask conditioned Real Ale dagen
Lees ook:Emelisse en Jopen winnen in Nieuw-Zeeland
Lees ook:11-12 en 12-12: Britse Real Ale Dagen
Lees ook:23-6-’13: Nederlandse Bieren Festival Delft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.