Bierfestival Extreme bieren

Op 8 en 9 februari 2013 organiseren de Amerikaanse bierschrijvers van BeerAdvocate samen met Dogfish Head Craft Brewery het bierfestival van de extreme bieren. Brouwers die willen deelnemen kunnen zich nog aanmelden. Een voorwaarde is wel dat je een extreem bier brouwt. Wat is dan een extreem bier? Een gebrouwen bier die in welke stijl dan ook duidelijk over grenzen gaat en waar de brouwer creatief is geweest.

Voor mijn gevoel is het festival wellicht ook vergelijkbaar met het Borefts Bierfestival van Brouwerij De Molen. Daar vind je toch ook bijzondere en met name creatieve brouwsels. Dit soort bierfestivals zijn goed voor de innovatie en ontwikkeling van bier. Er kunnen weer nieuwe trends uit voort komen wat de bierindustrie levendig houdt.

Kaarten voor ‘Extreme Beer Fest’ zijn te koop vanaf 28 oktober a.s. Voor meer informatie over het festival en de brouwers die aanwezig zijn kijk op de website http://beeradvocate.com/ebf/ en http://beeradvocate.com/community/forums/beeradvocate-fests.35/

Lees ook:PRE-ZBF Festival 4 en 5 maart 2010: Beer en Whiskey
Lees ook:05-03/06-03-11: Zythos Bier Festival
Lees ook:Noord-Hollands bierfestival: 28 februari 2010
Lees ook:Duitse biermarkt in ontwikkeling
Lees ook:03-8 t/m 04-08-’13: Bierfestival Bier Anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.