10-11 en 11-11: Weekend der Belgische Bieren

Op zoek naar een leuke bierweekendtip? In het cultuurcentrum van Hasselt vindt voor de 19e keer het Weekend der Belgische Bieren plaats dat is georganiseerd door de Limburgse Biervrienden. Je kunt er ruim 100 verschillende bieren proeven, voornamelijk van kleinere Belgische brouwerijen. Er zijn ook diverse primeurs te vinden zoals Hommelbier Dry Hopping, Hop 2012 of de Black Saison van ‘t vat van Brouwerij St. Feuillien.

Voor een compleet overzicht van alle te proeven bieren klik hier. Dit jaarlijkse festival trekt inmiddels al bezoekers uit onder andere Engeland, Amerika, Nederland en zelfs Australië. Vandaag gaan de deuren open om 14.00 uur en sluiten maar liefst om 01.00 uur. Morgen 11 november zijn de bieren te proeven van 14.00 tot 22.00 uur. Het festival is gratis te bezoeken.

Voor meer informatie kijk op www.limburgse-biervrienden.be/lbv/

Lees ook:12-11 t/m 14-11: Speciaalbierfestival Hasselt
Lees ook:17-12/18-12: Kerstbierfestival Essen, België
Lees ook:15-12 en 16-12: Kerstbierfestival Essen
Lees ook:28-9 en 29-9-’12: Borefts bierfestival
Lees ook:Great British Beer Festival: hele wereld kijkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.