01-02-’13: Extreem winter bierproeverij

Bierhistorie Delft organiseert op vrijdag 1 februari 2013 in het Gereedschappenmuseum van de Gebr. Mensert, Drie Akerstraat 9 in Delft een extreem winter bierproeverij. Er worden vijf extreme winterbieren met bijbehorende kazen geproefd. Hopelijk houdt de vorst die komend weekend wordt ingezet nog even aan.

De prijs voor deze proeverij bedraagt 12,50 euro per persoon en inschrijven is wel belangrijk via [email protected]. De avond start om 20.00 uur en zal circa 22.00 uur eindigen. Voor meer informatie kijk ook op www.bierhistoriedelft.nl.

Lees ook:Bierhistorische rondwandelingen 2011
Lees ook:Bierhistorie Delft organiseert bierproeverij op 23 maart 2010
Lees ook:De rijke (bier) historie van Delft in 3 uur en twee bieren
Lees ook:07-07-’12: Bierhistorische rondwandeling Delft
Lees ook:16-12-2010: Biertapas in Proeflokaal ‘t Gelagh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.