24uurs van Maastricht: 7 en 8 juni 2013

Biervereniging PINT-Regio Zuid-Limburg presenteert op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2013 in samenwerking met bierimporteur Bier&cO de 24uurs van Maastricht 2013. Zo’n 30 verschillende bierbrouwerijen uit binnen- en buitenland laten bierliefhebbers op de locatie D’n Hiemel en de Helpoort in Maastricht genieten van een grote variëteit aan bieren.  

Brouwerijen
Naast brouwerijen uit Nederland, België en Duitsland zijn ook bieren uit de Verenigde Staten, Engeland, Italië en Tsjechië vertegenwoordigd. Uiteraard ontbreekt in Limburg het eten niet. Verder zorgen diverse gastsprekers voor een leuke inhoudelijke bierbijdrage. Zo geeft een thuisbrouwer aan de hand van een brouwcursus tekst en uitleg over het brouwproces. Er zijn diverse bierroutes samengesteld en ook een (bier)tombola ontbreekt niet.

Op vrijdag 7 juni 2013 gaan de deuren open om 15:00 uur en sluiten ze om 00:00 uur. 8 juni 2013 kan je terecht van 13.00 tot 00:00 uur. De locatie is zo’n 10 minuten lopen van het station.

Voor meer informatie omtrent ons festival: www.pint.nl/zuid-limburg

Lees ook:02/03-09-’11: 24 uur bierplezier in Maastricht
Lees ook:Leuke weekend bieractiviteit: Marlou’se biercarrousel
Lees ook:30-1 t/m 2-2-’12: BBB beurs Maastricht
Lees ook:5-6-’10: Dag van de Kriek
Lees ook:BierNavigatie om speciale bieren te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.