Shell-tankstation alcoholvrij café

Bavaria Cafe A4 WestVoor het eerst sinds 15 jaar kan er weer bier bij een tankstation gedronken worden, alcoholvrij wel te verstaan. Volkszanger Danny de Munk gaf in het ‘Bavaria alcoholvrije tankstation’ de aftrap. Nog tot en met zaterdag 27 april 2013 kan iedere bezoeker bij Shell tankstation A4-west even een pitstop maken om gratis Bavaria 0.0% Original te proeven.  

Ruim een week geleden kondigde Bavaria aan dat zij het alcoholvrije bier terugbrengt bij de benzinestations. Met deze stap wil zij benadrukken dat alcoholvrij op ieder moment van de dag ook onderweg gedronken kan worden.

Lees ook:Bavaria zet alcoholvrij bier terug in schap tankstations
Lees ook:Bavaria lanceert nieuw alcoholvrij bier 0.0% Gold
Lees ook:Budels en Heineken alcoholvrij als beste getest
Lees ook:Bavaria Rosébier 0.0% in de schappen
Lees ook:Alcoholvrijshop.com en Bavaria starten online campagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.