Week van het Nederlandse Bier voor de deur

Er is geen mooiere terugkomst vanuit Chicago wetende dat de Week van het Nederlandse Bier voor de deur staat. Op donderdag 23 mei 2013 vindt de opening plaats op het Bierproeffestival in Den Haag. Net als vorig jaar geeft de Burgemeester van Den Haag en oud-minister Jozias van Aartsen het startschot van de Nederlandse bierweek. Hij doet dit tijdens het driedaags Nederlands Bierproeffestival op het Spuiplein. Kaarten voor dit festival zijn online te koop.

Ruim een week zal er uitgebreid aandacht zijn voor bier. Er vinden tientallen activiteiten plaats waaronder bijvoorbeeld proeverijen in 100 slijterijen en 50 cafés, bierdiners, masterclasses, brouwwedstrijden, fiets- en wandeltochten en als klap op de vuurpijl openen circa 50 brouwerijen in het weekend van 1 en 2 juni hun deuren voor het publiek. Ik zou zeggen, neem alvast een kijkje en plan je agenda vol met leuke activiteiten!

 

Lees ook:Derde editie Week van het Nederlandse Bier in 2014
Lees ook:Vandaag BierBeleving Oss
Lees ook:Start van de Week van het Nederlandse Bier!
Lees ook:Start Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:Tweede editie Week van het Nederlandse Bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.