Untappd badge voor Week van het Nederlandse Bier

Voor de tweede editie van de Week van het Nederlandse Bier lanceert bierimporteur Bier&cO een speciale badge voor de Bier Social Media App ’Untappd’. Dit is hét Sociale media platform waarop bierliefhebbers zich hebben verzameld om met elkaar bierervaringen te delen. Hoe deze badge verdiend kan worden blijft deels geheim. Een tipje van de sluier: ga een paar keer Oud Hollandsch proosten tijdens de Nederlandse bierweek en het komt goed.

Voor een volledig overzicht van alle bieractiviteiten tijdens de Week van het Nederlandse bier kan je kijken op www.weekvanhetnederlandsebier.nl En ben je nog niet helemaal op de hoogte van wat Untappd is? In het kort: Untappd is een applicatie (een ‘appje’) die op elke smartphone kan worden geïnstalleerd en waarmee je kunt ‘inchecken’ in een bier. Je geeft aan welk bier je drinkt, desnoods waar je dat doet, en wat je er van vindt. Dat laatste doe je door sterren te geven, en je kunt ook commentaar toevoegen. Je kunt er ook voor kiezen om al je bierervaringen te delen op Twitter, Facebook en Foursquare. Door bier te ranken bouw je een eigen bibliotheek op naar drinkervaringen. Om het ranken te stimuleren zijn er medailles te winnen. Dit keer dus gerelateerd aan de Week van het Nederlandse Bier.

Have fun en geniet!

Lees ook:Leuke SMARTphone-app voor de bierliefhebber
Lees ook:14-05 t/m 20-05-’12: American Craft Beer Week
Lees ook:Bier delen een mooi initiatief?
Lees ook:Social Media Bier?
Lees ook:Week van het Nederlandse Bier voor de deur

Eén reactie op “Untappd badge voor Week van het Nederlandse Bier

  1. Dennis

    Om deze badge te verdienen moet je vanaf 23 mei t/m 2 juni drie verschillende Nederlandse bieren drinken en natuurlijk inchecken bij Untappd

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.