Brouwerij Huyghe opnieuw genomineerd voor Leeuw van de Export

De Belgische brouwerij Huyghe, bekend van het bier Delirium Tremens, is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Leeuw van de Export. Dit is een jaarlijkse zeer belangrijke Award die wordt uitgereikt door Flanders Investment & Trade dat hiermee de exportsuccessen van Vlaamse bedrijven bekroont. Brouwerij Huyghe neemt het in haar categorie (Kleine en Middelgrote bedrijven) op tegen Medec Benelux en Vermeiren Princeps. Op 18 juni 2013 worden de winnaars bekend gemaakt.

 

De brouwer uit Melle dankt zijn nominatie uiteraard aan de huidige exportcijfers: 76% van de omzet is afkomstig van de export en die is in 2012 bovendien met 17% gestegen. Maar ook het innovatieve karakter en het duurzame profiel van de brouwerij konden de jury duidelijk bekoren.

Sterk dossier
Alain De Laet, gedelegeerd bestuurder van Brouwerij Huyghe: “Voor het tweede jaar op rij worden we genomineerd, wat aantoont dat we opnieuw een ijzersterk dossier hebben. Het klopt dat we – ondanks het moeilijke economische klimaat – vorig jaar opnieuw mooie groeicijfers konden voorleggen. We zijn met onze bieren in 60 landen aanwezig en die lijst neemt nog altijd toe. Wij zien de toekomst alvast rooskleurig in en hopen dat we dit jaar de eerste prijs in de wacht kunnen slepen.”

Lees ook:Brouwerij Huyghe genomineerd voor Leeuw van de Export
Lees ook:Nominatie Lindeboom Bierbrouwerij voor ondernemersprijs
Lees ook:Heineken-top krijgt meer salaris
Lees ook:Brouwerij Huyghe opent vernieuwde brouwerij voor publiek
Lees ook:Chinese medaille voor Belgische bier Delirium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.