Vandaag BierBeleving Oss

De Week van het Nederlandse Bier is in volle gang. Gisteren werd met de derde dag van het Bierproeffestival in Den Haag een mooie start van de Nederlandse bierweek afgesloten. Vandaag, 26 mei 2013, kunnen bierliefhebbers naar Oss afreizen voor de vijfde editie van BierBeleving Oss.

Maar liefst 14 brouwerijen, van klein tot groot, presenteren hun bieren van 13.00 tot 19.00 uur aan het publiek. Voor een overzicht klik hier. Maar er is meer te doen vandaag. Zo zijn er vele proeverijen en bierdiners van Noord- tot Zuid-Nederland. Kies één van de bierige activiteiten uit en geniet!

Lees ook:Start Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:Biertip vandaag: Nijmeegse bierfeesten
Lees ook:Bierige zomerse zondag…..
Lees ook:07-07-’13: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:Great British Beer Festival: hele wereld kijkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.