Brouwerij Van Moll heeft financiering rond

Een paar dagen na het schrijven van een blogbericht waarin ik mij afvroeg wie de eerste Eindhovense brouwerij zal zijn komt Brouwerij Van Moll met het nieuws naar buiten dat de financiering rond is. Van Moll is dus het juiste antwoord! In september 2013 openen de deuren van de nieuwe brewpub aan de Keizersgracht. Daarmee komt er na zestig jaar afwezigheid weer een brouwerij in Eindhoven.

De initiatiefnemers van de brouwerij, Jaap Hermans en Erwin van Moll, hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om via crowdfunding geld binnen te halen om zo hun brouwersdroom te kunnen verwezenlijken. Natuurlijk zijn we erg benieuwd of ook Eijkenrode bier alles rond krijgt en de tweede brouwerij in de lichtstad zal openen.

Lees ook:Bierfanaten willen proeflokaal in Eindhoven
Lees ook:Wie wordt de eerste Eindhovense brouwerij?
Lees ook:Nieuw bier of 1 april-grap
Lees ook:Brouwerij Oersoep krijgt financiering niet rond
Lees ook:Bijzondere bieren, lokaal eten, relaxte muziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.