13-8 t/m 17-8-’13: Great British Beer Festival

Ondanks dat ik geen grote fan van Engels bier ben is het Great British Beer Festival natuurlijk een bierfestival dat je een keer gezien moet hebben. Dus dit jaar reizen we af naar het Londense bierspektakel dat plaatsvindt van 13 augustus tot en met 17 augustus 2013. Naar verwachting komen er zo’n 55.000 mensen op de 36e editie van het bierevenement af. Je kunt er meer dan 800 real ales, ciders, perries en buitenlandse bieren proberen. Ik ga een zoektocht starten naar de real ales die bij mij wel in de smaak vallen. Die zullen er zeer zeker zijn!

Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar de laatste trends! Op dit moment zijn de entreekaarten te koop via de website. Naast het proefspektakel wordt tijdens het GBBF ook jaarlijks het beste Britse bier uitgeroepen. Voor meer informatie kijk op: www.gbbf.org.uk

Lees ook:Vrouwelijke Real Ale bierdrinkers stijgt fors
Lees ook:Nieuws van het Great British Beer Festival 2011
Lees ook:Great British Beer Festival in teken van Beer en Food
Lees ook:Great British Beer Festival: hele wereld kijkt!
Lees ook:Kaartverkoop Great British Beer Festival van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.