Hoe begin je met bier-spijscombinaties!

Vandaag staat op de pagina Eten & Genieten in De Telegraaf een mooi artikel over bier bij het eten en de lancering van bierspijs.nl! Hoe begin je nu met bier-spijscombinaties? Op YouTube staan talloze video’s met tips & trics, de één beter dan de ander. De smaakexpert van de Flying Dog Brewery gaat samen met een bierexpert aan de slag. En de basis is eigenlijk zo simpel, neem het bier en probeer het zelf eens uit bij allerlei verschillende soorten gerechten. Ervaar hoe de smaak van het bier is zonder eten, ervaar de smaak van het eten en kijk hoe de bij elkaar in de mond proeft. Je staat versteld! Eén groot verschil van bier ten opzichte van wijn is dat bier koolzuur heeft. Dit zorgt voor een grotere smaakexplosie in je mond aangezien koolzuur smaak draagt….

Bekijk hieronder hoe de passie voor bier bij het eten allemaal begint!

Lees ook:Grolsch bokbier actie
Lees ook:150 soorten bier bij frietzaak
Lees ook:Tradities van het mixen van bier
Lees ook:Hopus: krachtig bitter en trendy presentatie
Lees ook:Corsendonk Pater: een krachtig lichtbitter abdijbier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.