Bierbranche zamelt nu al 55.000 euro in voor Geniet en Geef-actie

Gisteren vond de verloting plaats van het eerste vat speciaal gebrouwen spelt-bier van brouwerij Lindeboom uit Neer voor Geniet & Geef. Het fust is gewonnen door Café de Zotte in Amsterdam. Zolang kinderen overlijden aan kanker zal jaarlijks op de eerste donderdag van september een exclusief bier van een wisselende brouwerij in de Nederlandse Horeca worden verkocht. De opbrengst van het Geniet & Geef-bier komt onder aftrek van alleen de directe kosten ten goede aan KiKa. Momenteel staat de teller op 55.000 euro en vanaf donderdag 5 september 2013 zal het bedrag gaan groeien als het eerste fust door ambassadeur Peter van der Arend, in Café de Zotte wordt aangeslagen.

Inmiddels doen maar liefst 161 cafés in Nederland mee aan het initiatief. Voor een overzicht van de locaties kijk op www.genietengeef.nl. De organisatie Geniet & Geef is geïnitieerd en wordt gedragen door Bier&cO, Lindeboom en uiteraard ook KiKa (Kinderen Kankervrij) en vele anderen die zich belangeloos inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Ik zou zeggen: het is dubbel genieten straks van het spelt-bier van Lindeboom. Zowel van het bier als doordat je weet dat er geld naar KiKa gaat. Proost!

 

Lees ook:Geniet en Geef-actie bereikt nu al halve ton
Lees ook:Genieten van bier en geven voor KiKa
Lees ook:Horeca brengt 56.375 euro naar KiKa
Lees ook:Jopen komt met rigter! bier voor KiKa
Lees ook:Jubileumbier brengt € 5.665,- voor KiKa op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.