Smeerbaar bier voor op je boterham

Bij het volgende bezoek aan de UK ga ik naar het warenhuis Selfridges. Een Italiaanse bierbrouwer Birra Alta Quota en een Italiaanse chocolademaker Cioccolato Napoleane hebben de handen ineen geslagen en smeerbaar bier ontwikkeld voor op je boterham. ‘Birra Spalmabile’ wordt het genoemd. Het smeersel bevat 40 procent bier. Bekijk hieronder een korte video.

Volgens de makers smaakt het perfect met kaas en kan het ook goed gebruikt worden als taartvulling. Zo kan je een heerlijke biertaart maken. Er zijn twee verschillende versies, een lightversie en een gewone versie, te koop. Deze kun je overigens ook online bestellen en tegen een zeer prijzig bedrag in Nederland laten bezorgen.

Lees ook:Verwelkom iedereen in het nieuwe jaar met: De biertaart!
Lees ook:Italië heeft ook lekker bier
Lees ook:Bierbrouwers verkopen steeds vaker kaas
Lees ook:Exclusieve Italiaanse topbieren in Nederland
Lees ook:Ola Dubh, geluk in een flesje

Eén reactie op “Smeerbaar bier voor op je boterham

  1. willem

    Nee dank, ik eet thuis Marmite, ook gemaakt van biergist – dus waarom zou je dure Italiaanse pasta kopen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.