30-09 t/m 5-10-’13: Nederlandse Bierweek bij In de Wildeman

Van 30 september tot en met 5 oktober 2013 vindt in Bierproeflokaal In de Wildeman voor de 23ste keer de Nederlandse Bierweek plaats. Tijdens de week kun je Nederlandse Real Ales drinken op 3 oktober, wordt er gekookt met bier en vindt de uitreiking van de zilveren knuppel plaats.

Ook staan er naast de vele verkrijgbare bieren een proeverij op het programma met dubbel bieren, oftewel donkere ales, en zal Bierbrouwerij Maximus de kwartaalpresentatie voor haar rekening nemen. Voor meer informatie kijk op www.indewildeman.nl

 

Lees ook:Nederlandse bierweek bij bierproeflokaal In de Wildeman
Lees ook:14-12-’13: Winterbierfestival Wormer
Lees ook:11-10 t/m 16-10-’13: Oktoberfeest Sittard
Lees ook:19-10 t/m 21-10-’12: Utrechts Bockbierfestival
Lees ook:23-6-’13: Nederlandse Bieren Festival Delft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.