18-10 t/m 20-10-’13: Utrechts Bockbierfestival

Oktober is natuurlijk weer bockbiermaand!! met heel veel festivals van klein tot groot. De grootste bockbierfestivals komen natuurlijk langs op dit blog. Zo vindt aankomend weekend van 18 tot en met 20 oktober de 17e editie van het Utrechts Bockbierfestival plaats op het Ledig Erf. Er zijn maar liefst 24 verschillende bockbieren te proeven.

Tijdens het festival kunnen bezoekers ieder geproefd bier een cijfer geven. Op de laatste dag, zondag, wordt vervolgens zoals ieder jaar het beste bockbier van het festival uitgeroepen. Op vrijdag de 18e kun je vanaf 17.00 uur terecht om van deze najaarsbieren te genieten alsook van heel wat begeleidende muziek. Voor het volledige programma klik hier.

Lees ook:Bockbier proeven op Utrechts Bockbierfestival 2011
Lees ook:28-10 t/m 30-10-’11: PINT Bockbierfestival Amsterdam
Lees ook:Beste en lekkerste bockbier wedstrijden in aantocht
Lees ook:PINT Bokbierfestival vandaag van start!
Lees ook:Primeur bockbier op Texels Culinair 2011

Eén reactie op “18-10 t/m 20-10-’13: Utrechts Bockbierfestival

  1. joeri

    Vorige week nog La Trappe bock en Texels bock gedronken. Uitstekende bockbieren die prima in balans zijn betreffende smaken zoet/bitter en moutig. Nou begrijp waarom deze bocken ook hoog scoren in de lijstjes. Iemand wel eens een bockbier van de leckere gehad. Dit jaar gedronken van bockbier van vorige jaar. Veel te moutig. Te eentonig. Jammer dat ze op dat festival niet het bockbier(dubbelbock van Schneider Weisse aventius Tap 6 hebben.Heerlijk sterk Dubbelbock voor de gure en koude dagen. Weet iemand nog meer goede bockbieren van kleine brouwerijen die goed in balans zijn met de eerder genoemde smaken ( dus niet te zoetig,bitter of te moutig)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.