PINT bestolen van geld bokbierfestival

Een verschrikkelijk bericht vandaag in het Parool. Bijna alle opbrengsten zo’n 139.000 euro van het PINT Bokbierfestival in Amsterdam zijn gestolen uit de kluis van de Beurs van Berlage. Momenteel loopt er een onderzoek naar hoe dit bedrag is ontvreemd. Tot die tijd willen zowel algemeen directeur Beurs van Berlage, Marcel Schonenberg als voorzitter PINT, Jeroen Carol-Visser geen verdere mededelingen doen.

Door de Beurs van Berlage is aangifte gedaan van diefstal. De kluis is leeggeroofd in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober 2013. Mocht het geld niet terugkomen dan verwachten betrokkenen grote financiële problemen. Wellicht dat we dan een landelijke inzamelingsactie moeten houden voor de organisatie van het bokbierfestival. Als alle bierliefhebbers nu eens €1,- doneren. Enfin, hopelijk komt er snel duidelijkheid waar deze zak met geld is gebleven.

Bron: Parool

Lees ook:Oktoberfest afgelast, gelukkig is er bokbier
Lees ook:PINT Bokbierfestival vandaag van start!
Lees ook:28-10 t/m 30-10-’11: PINT Bockbierfestival Amsterdam
Lees ook:Herfstbok proeven?
Lees ook:Weekendtip: Bockbierfestival Amsterdam

Eén reactie op “PINT bestolen van geld bokbierfestival

  1. joeri

    Dit is verschrikkelijk nieuws. Die dit gedaan heeft moet iets geweten te komen te zijn over de vindplaats van het geld. De kans is groot dat de dader of een eventuele spion tussen de organisatie heeft gezeten en eventueel op die manier aan de gegevens van de kluis terecht zijn gekomen. Deze inbraak kan niet door een 1,2,3 inbreker zijn gedaan. Dit zijn professionals geweest en die informatie eventueel hebben gekregen van zogenaamde spionnen die eventueel bij de organisatie of vrijwilligers werkzaam zijn geweest.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.