Verwelkom de zomerzon met bier en bbq in Bollenstreek

Verwelkom de zomerzon in Hillegom tijdens midzomer bier en bbq festival
Foto: Midzomer bier en bbq festival

 

Verwelkom aanstaande zaterdag de zomerzon tijdens het Midzomer Bier & BBQ festival in Hillegom. Tien Zuid-Hollandse brouwerijen en vijf BBQ-teams staan klaar om er een mooie dag van te maken.

Brouwerijen als: Crooked Spider,Kompaan, Klein Duimpje, Leidsch Bier, Stadsbrouwerij De Pelgrim en De Vlaardingse Bierbrouwerij presenteren hun bieren. Speciaal voor deze gelegenheid hebben ze ook een midzomerbier gebrouwen dat meedingt naar de titel ‘beste zomerbier van 2015′.

Maar natuurlijk draait het niet om bier alleen. Vijf bbq-teams zorgen ervoor dat je niets te kort komt. Naast het bereiden van diverse hapjes en broodjes, staat deze grillmasters ook een opdracht te wachten. De vijf teams worden namelijk uitgedaagd om met een mysterybox hun kunsten te vertonen. En natuurlijk moeten ze ook iets gaan doen met bier. Een vakjury beslist welk team kan strijken met de eer van meest creatieve barbecuecreatie.

Gelukkig is het festivalterrein goed te bereiken met het openbaar vervoer. De auto kan dus rustig thuisgelaten worden zodat je ongeremd kunt genieten van al het lekkers dat dit festival te bieden heeft.

Buslijn 50 van Arriva stopt op 50 meter van het terrein en tussen NS station Hillegom en het festivalterrein rijdt een pendelbusje. Wil je op de fiets komen? Geen probleem, er zijn genoeg fietsparkeerplekken aanwezig.

Meer informatie 

Kijk voor meer informatie op: www.facebook.com/bbqenbier.

Lees ook:05-11-’11: Noordelijk Speciaalbierfestival
Lees ook:08-09-’13: Bierfestival museumbrouwerij De Roos
Lees ook:10-06-’12: Twents Speciaalbier Festival
Lees ook:9-6-’13:Twents Speciaalbierfestival
Lees ook:Maes brouwt jubileumbier voor Pukkelpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.