Geef je bierviltjes een persoonlijke twist

10951Een ijskoud biertje smaakt natuurlijk nog veel lekkerder geserveerd op een bierviltje voorzien van eigen logo of naam. Daarom biedt reclameland de mogelijkheid je bierviltjes te bedrukken. Niet alleen voor familiefeesten en partijen, maar bijvoorbeeld ook voor op beurzen of op kantoor en uiteraard uitermate geschikt voor de verschillende horecagelegenheden.

Behalve de keuze voor een logo, unieke boodschap of bijvoorbeeld de naam van een jarige job kun je ook de vorm van het bierviltje zelf uitkiezen. Een hartvormig exemplaar, een vierkant model, een cirkelvormige variant of een dubbel viltje behoren tot de mogelijkheden. Stuk voor stuk ideale reclamedragers, die lang mee gaan. De biertviltjes worden enkel- of dubbelzijdig full colour gedrukt op 1,5mm dik bierviltjeskarton (stevig en bestand tegen vocht), daarna worden ze in de juiste vorm gesneden. Ze zijn te bestellen vanaf 25 stuks, worden gratis verzonden en vandaag voor 14:00 besteld = morgen in huis.

Geheel volgens de customize trend van de afgelopen jaren. Een rondje van de zaak uitgeserveerd op gepersonaliseerde viltjes. Wat een feest.

Cheers!