03-10-10: Burg Bieren presenteert bokbier

Op zondag 3 oktober 2010 lanceert Burg Bier Brouwerij hun eigen Burg bokbier in Café De Hazeburg in Ermelo. Officieel is dit volgens mij één dag te vroeg aangezien op maandag 4 oktober het bokbierseizoen officieel geopend wordt bij de Nederlandse Brouwers.

Om 16.00 uur stromen de eerste glazen Burg Bok Bieren uit het fust. Het bokbier van vorig jaar behaalde een derde plaats in de wedstrijd lekkerste bokbier van Nederland. Dit jaar vindt de wedstrijd plaats op 23 oktober a.s. Zelf ga ik ook mee proeven en beoordelen. Vanaf 17.00 uur staan er overigens ook mosselen klaar die bereid zijn met het bokbier. Het adres is Café De Hazeburg, Putterweg 43 in Ermelo. Voor meer informatie kijk ook op www.burgbieren.nl en  www.hazeburg.nl.

Lees ook:10-10-2010: Veluwse Bokkentocht
Lees ook:04-08-’12: Burg Bieren Bierfeest
Lees ook:Voor de echte bierverzamelaars
Lees ook:Bokbieren in overvloed
Lees ook:9 oktober 2011: Nationale bokbierdag Zutphen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.